Tərkibi:12 ədəd yengəc çubuqları
2 ədəd kartof
2 ədəd kök
3 ədəd yumurta
280 qr konservləşdirilmiş qarğıdalı
2 ədəd turşu xiyar
mayonez
duz
Hazırlanması:1. Kartof, kök, yumurta yuyulur, üzərinə su tökülüb bişənə kimi qaynadılır.
2. İnqridientlər hazırlanır. Kartof, kök, yumurtanın qabıqları təmizlənir.
3. Yengəc çubuqları yumru formada doğranılır.
4. Kartof kiçik kub şəklində doğranılır.
5. Kök kiçik kub şəklində doğranılır.
6. Yumurtanın ağı kiçik kub şəklində doğranılır. Yumurtanın sarısı salatda istifadə olunmur.
7. Turşu xiyar kiçik kub şəklində doğranılır.
8. Doğranılan inqridientlerin hamısı bir qaba tökülür və konservləşdirilmiş qarğıdalı dənələri əlavə olunur.
9. Salata zövqə görə duz vurulub qarışdırılır.
10. Salatın tamamlanması üçün mayonez əlavə olunub qarışdırılır.
Nuş olsun!
Etiketlər: Yengəc, doğranılır, şəklində, kiçik, Kartof, qarğıdalı, konservləşdirilmiş, xiyar, Yumurtanın, əlavə, yumurta, mayonez, istifadə, çubuqları, qarışdırılır, salatda, Turşu, olunmur, tamamlanması, olsun, olunub