Tərkibi:
2 yumurta
Yarım stəkan süd
100-150 qram kəsmik
Cəfəri
1 yufka
4 xörək qaşığı yağ
Hazırlanması:
2 yumurtamızı uyğun bir qaba ayırın, yarım stəkan süd əlavə edin və yaxşıca çırpın.
Sonra kəsmikimizi əlavə edib çəngəllə əzin. Gəlin üstünə cəfəri doğrayaq.
1 lavaşı 2 sm qalınlığında kəsib xərcimizə əlavə edək (cırılmış xəmirlərim var idi, istifadə etdim).
Xərcimizi hərtərəfli qarışdıraq.
Yanmaz yapışmayan qabımıza 2 xörək qaşığı yağ qoyub qızdırın. Xərcimizi isti tavanın içinə töküb tavaya yayaq.
Dibi zəif odda qızardıldıqda, qapaqla çevirib tavaya 2 qaşıq yağ əlavə edib hər iki tərəfi də bişirin. Plitə üzərinə götürün və isti şəkildə verin.
Nuş olsun!